Huidverzorging

Dag na dag een stralende huid

Wil jij je huid stralend houden? Dan is een dagelijkse huidverzorging noodzakelijk.

Huidverzorging met PHYTO 5 producten Ilima Hees

Waarom je huid reinigen….

De reiniging helpt allerlei afvalstoffen te verwijderen, zoals vuil en stof uit de lucht, als de dode huidcellen die een optimale zuurstofopname verhinderen. Een goede reiniging haalt ook de make-up af. De huid wordt vrijgemaakt van transpiratieresten en het teveel aan talg. Zo blijven de poriën schoon en vermijd je vroegtijdig veroudering van je huid.

Voor een zuivere stralende huid, reinig je ‘s morgens en ‘s avonds.
Kies voor een Konjacspons en/of een PHYTO 5 reiniging, die de huid laat ademen!

Voeden en beschermen

Wanneer je een crème aanbrengt, is het noodzakelijk, dat de huid goed gereinigd is. Dat is en blijft de belangrijkste stap in je huidverzorging. Reinig je je huid niet, dan mengt je crème zich met je teveel aan talg, transpiratieresten, dode huidcellen, afvalstoffen en stof uit de lucht. Kan je je inbeelden, dat je huid zal glimmen en onprettig aanvoelen? Dit is vanaf nu dus geen optie meer. We gaan voor een stralende huid, waar je trots op bent.

De keuze van crème is afhankelijk van je huidtype en leeftijd. Kies je voor een aparte dag -en nachtcrème? Zo kan je rekening houden met het seizoen, waar we ons in bevinden, als dagcrème. ’s Avonds ga je dan voor de extra werkstoffen, die ’s nachts zijn werking kunnen doen. Of heb je liever één crème? Samen met jou bekijk ik de beste optie voor jouw huidverzorging en jouw budget.

Ik werk met natuurlijke PHYTO 5 crèmes, die de huid laten ademen en die boordevol actieve stoffen zitten, die werkelijk iets betekenen voor jouw huid.

Iedereen is het waard om een mooi, liefdevol, leven te leiden, ook JIJ!

Extra huidverzorging

  • Wil jij je huid extra verzorgen?
Huidverzorgingsproducten PHYTO 5 Phyt'ether

Enkele druppels serum onder je dag -of nachtcrème. Afhankelijk van de keuze, zal dit een extra boost geven aan je huid.

9

Vaarwel vermoeide blik

9

Verzachtend

9

Zuiverend

9

Drainerend

9

Hydraterend

  • Kleine rimpeltjes rond de ogen, wallen of kringen?
    De PHYTO 5 oogcrème met silicium, zorgt voor een goede hydratatie en brengt elasticiteit aan de huid rond de ogen.
    Resultaat: een stralender blik, een huid die steviger voelt en opnieuw straalt, ook bij een vermoeide huid.
  • Is je huid veel blootgesteld aan de zon? Breng dan een extra bescherming aan met een natuurlijke minerale zonnefilter. Dit kan met de PHYTO 5 crème Solair of Mineralogie Minerale make up foundation. Beide producten hebben een minerale filter.
  • De PHYTO 5 producten zijn natuurlijke energetische producten, die gebaseerd zijn op de Chinese filosofie en een hoge dosis actieve werkstoffen bevatten. Deze actieve werkstoffen kunnen dieper in de huid binnendringen. Daarom is het aanbevolen om 1-2x per week, een gommage toe te passen op uw huid, om zo de overtollige dode huidcellen te verwijderen.
  • Een extra verwen-verzorgingsmoment voor je huid is het PHYTO 5 masker. Je kan en mag elke dag een PHYTO 5 masker aanbrengen op je huid. 1-2x keer per week is zeker al een meerwaarde, na de gommage. Ga mee met de seizoenen of kies volgens jouw huid. 

Kan je huid een BOOST gebruiken na de zomer, de winter, een ziekte of drukke periode? Wil je het mineralengehalte en de zuurstof in je huid positief beïnvloeden? Doe dan een kuur van 14 dagen met PHYTO 5 masker METAAL.
Als je ’s avonds je huid gereinigd hebt, mag je dit ’s morgens meteen aanbrengen. Neem goed de hals, ogen, voor en achter de oren mee tot aan het sleutelbeen (mag verder). Laat het minimaal 10 minuten inwerken, reinig je huid en breng je PHYTO 5 dagcrème aan.

Resultaat

9

Stralende huid

9

Mineralen en zuurstof boost

9

Heldere frisse blik

9

Fijnere poriën

9

Zachte soepele huid

Hou er rekening mee, dat je dagelijks voedingspatroon, je positieve mindset en beweging invloed hebben op jouw huid. 

Het Ilima An-In concept biedt

Huidverzorgingsritueel met PHYTO 5 producten Ilima hees

Persoonlijk advies en tips tijdens een privé workshop.

Je gaat zelf de producten aanbrengen op je huid. Je voelt en ziet het resultaat meteen.
Me-time:
45 minuten
40 euro
Duo (met z’n twee):
60 minuten
70 euro

Je lichaam

Was je met een natuurlijke wasgel, zoals de PHYTO 5 Phyt’acid. Deze gel zorgt voor een behoud van de zuurmantel van de huid, werkt kalmerend en kan gebruikt worden voor intieme hygiëne. Maw een wasgel, die je huid niet uitdroogt of beschadigt.

Kies een gepaste natuurlijke bodylotion, om jouw huid zacht en soepel te houden. Een natuurlijke bodylotion laat de huid ademen en zorgt zo voor een mooi gevoede huid.

Weet dat ook de huid van het lichaam, dode huidcellen heeft, die je best regelmatig helpt verwijderen. Zo kan je natuurlijke bodylotion beter zijn werking doen.

Hoe kan je de dode huidcellen verwijderen?

Huidverzorging met borstelmassage Ilima Hees Bilzen

De borstelmassage doet wonderen voor je lichaam en huid.

9

Het is goed voor je circulatie

9

Het verwijdert je dode huidcellen

9

Het stimuleert je lymfe (drainage)

9

Het gaat cellulite tegen

9

Het voorkomt vochtophoping

9

Het heeft een ontgiftende werking

9

Het bevordert de bloedcirculatie

Het vraagt elke ochtend 5-10 min van je tijd. Een moment voor jezelf, waar jij en je lichaam de hele dag plezier van hebben.
Je zal verrast staan, van het resultaat!

Aan een mooie huid werk je met Liefde.

Een totaal concept voor jouw gezond leven

Ilima in Hees geeft workshops voor volwassenen volgens de Sanamethode en voor kinderen met als hoofdthema gezonde voeding, in combinatie met het BIOK ijsbergpakket.
Het Ilima An-In concept is een totaal concept voor gezonde voeding, beweging, mind set, huidverzorging, lymfedrainage en lichttherapie. Een Andere kijk op je Innerlijke wereld.

Contactinformatie

Heesstraat 40
3740 Hees - Bilzen
info@ilima.be
0475776259