Ilima An-In concept

Het Ilima An-In concept geeft je een ANdere kijk op je INnerlijke wereld. Met gezonde voeding kunnen we al veel bereiken, maar er zijn nog enkele andere peilers, die belangrijk zijn om een goed evenwicht te houden. Als sanacoach overlopen we tijdens onze afspraken dit stap voor stap. Je krijgt telkens advies en tips op maat, zodat je ze gemakkelijk kan toepassen in jouw leven. Dit is vanaf nu je nieuwe leefwijze!

Tijdens het eerste consult (60 minuten) overlopen we de intake en je voedingsdagboek. Je krijgt al tips en advies op maat van jou, want jij bent uniek. Steeds volgens de Sana-methode en met orthomoleculaire tips aangevuld, indien gewenst.
Het tweede consult (45 minuten) plannen we 1-2 weken erna. Hier gaan we dieper in op jouw nieuwe leefwijze. Ben je klaar voor de nieuwe aanpak?
Vanaf het derde consult (30 minuten) gaan we kijken wat er al goed gaat en waar je valkuilen zijn. Telkens geef ik je extra tips mee op maat van jouw aanpak. Deze consulten worden om de (2) 3 weken ingepland.

Je hebt maar een lichaam gekregen, draag er zorg voor!

Gezonde voeding Ilima Hees

Gezonde voeding

Kies voor pure voeding. Laat de pakjes en zakjes zoveel mogelijk achterwege.

Beweging

Beweging

Je lichaam wordt blij als het elke dag kan bewegen.

Positieve Mindset

Positieve mindset

Je gedachten bepalen jouw toekomst. Zeg elke dag iets positief tegen jezelf en een ander.

Het Ilima An-In concept bevat ook volgende mogelijkheden

Huidverzorging met PHYTO 5

Huidverzorging

Natuurlijk verzorgingsproducten laten je huid ademen en geven voeding aan je huid.

Lymfedrainage

Lymfedrainage

Lymfedrainage verwijderd wat er niet thuishoort.

Kleur en licht

Kleur & Licht

Zet het zelfhelend vermogen van het lichaam aan.

Een totaal concept voor jouw gezond leven

Ilima in Hees geeft workshops voor volwassenen volgens de Sanamethode en voor kinderen met als hoofdthema gezonde voeding, in combinatie met het BIOK ijsbergpakket.
Het Ilima An-In concept is een totaal concept voor gezonde voeding, beweging, mind set, huidverzorging, lymfedrainage en lichttherapie. Een Andere kijk op je Innerlijke wereld.

Contactinformatie

Heesstraat 40
3740 Hees - Bilzen
info@ilima.be
0475776259