Kleur en Lichttherapie

Kleur en lichttherapie

Binnen onze cellen vinden een groot aantal verschillende processen plaats. Om ons ingewikkeld systeem (lichaam) goed te laten functioneren, hebben we voortdurend nieuwe, gezonde energie nodig. Deze energie bevat licht, water, lucht, maar ook gezonde voeding en elektromagnetische golven.

Indien er één ontbreekt, hebben we een verstoring. Dit heeft invloed op onze celregeneratie en dus ook op de vorming van nieuwe gezonde cellen waaruit ons lichaam is opgebouwd.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat onze lichaamscellen communiceren aan de hand van licht.

Kleur -en lichttherapie stimuleert de stofwisseling op een natuurlijke wijze. Dankzij de dieptewerking van het licht worden de zelfhelende krachten gestimuleerd in het lichaam.

Elke kleur heeft zijn eigen frequentie en dus zijn eigen invloeden op het lichaam. bv. Groen ontspant, geel heeft een drainerend effect…

Aan de hand van een analyse kijken we welke kleuren jij nodig hebt voor jouw lichaam, om het zelfhelende vermogen te activeren. Dit kan via acupunctuurpunten, zones op het lichaam, handen, voeten of gelaat en via Chakra’s.

Elke kleur -en lichtbehandeling draagt bij tot een herstellend proces.

De Chakra kuur bestaat uit 3 behandelingen kort achter elkaar, om zo de 7 hoofdchakra’s te ondersteunen. Dan kan je er een week tussen laten, 14 dagen en een maand. Aanbevolen is om elke maand jezelf deze me-time te gunnen (vanaf dan 1 behandeling) ter ondersteuning van de balans in je lichaam.

Je hebt maar één lichaam gekregen om mee te leven, draag er zorg voor!

Deze behandelingen zijn als ondersteuning van uw gezondheid. Dit vervangt geen regu beliere geneeskunde.

Een totaal concept voor jouw gezond leven

Ilima in Hees geeft workshops voor volwassenen volgens de Sanamethode en voor kinderen met als hoofdthema gezonde voeding, in combinatie met het BIOK ijsbergpakket.
Het Ilima An-In concept is een totaal concept voor gezonde voeding, beweging, mind set, huidverzorging, lymfedrainage en lichttherapie. Een Andere kijk op je Innerlijke wereld.

Contactinformatie

Heesstraat 40
3740 Hees - Bilzen
info@ilima.be
0475776259