Inge - Ilima

Inge

Mijn naam is Inge, trotse mama van een prachtige dochter Ameli en partner van Wim. Vanwege gezondheidsproblemen heb ik mijn eetpatroon en levensstijl moeten aanpassen. Tijdens mijn zoektocht ontdekte ik een geheel nieuwe wereld. De ongemakken die ik ervaarde, bleken signalen te zijn van mijn eigen lichaam. Pas toen ik daar echt bij stil stond, realiseerde ik me hoe complex en wonderbaarlijk ons lichaam eigenlijk is.
Mijn interesse groeide met elke ontdekking en leidde me naar meerdere studies. Ik blijf voortdurend bezig met bijscholing en verdieping. Ik koester de kennis en ervaring die ik heb opgedaan en ik wil die graag met jou delen. Samen kunnen we werken aan een gezond leven! Als je meer vitaliteit, fitheid, langer jong en een slanker lichaam wil bereiken, is een totaalbenadering ideaal. Zowel fysieke als mentale ondersteuning zijn nodig voor een vitaal leven. De sana methode past perfect bij mijn aanpak. Stap voor stap, voor de rest van je leven toe te passen met nadruk op gezondheid, vitaliteit en langer jong. 

 

Ilima

Ilima, een betoverende naam met een diepere betekenis.
Mijn reis begon met de naam Ameli, omgedraaid werd het Ilema. Maar naarmate ik verder keek, ontdekte ik de kracht van de “I” van Inge en de betekenis van Lima, de mythische godin van de ommekeer. Het is een perfecte combinatie, die aansluit bij mijn aanbod.
Ik sta klaar om jou de sleutels te geven voor een ware ommekeer in jouw leven. Ontdek hoe een vitaler leven veel eenvoudiger te verwezenlijken is dan je ooit had gedacht. We hebben maar één lichaam in dit leven; gun het enkel het allerbeste! Geef jezelf een nieuwe visie op je innerlijke wereld, een visie die je versteld zal doen staan.

 

Volg mij op Social Media

Orthomoleculair voedingscoach

Wetenschappelijk onderbouwing om je gezondheid te bevorderen en het herstel van je lichaam te ondersteunen.

Sanacoach

Kiezen voor gezond eten, slim bewegen en optimaal opladen op een toepasbare manier met Sandra Bekkari.

Natuurvoedingscoach

Een natuurlijke en holistische benadering van voeding en leefstijl.

Holistisch & Energetisch therapeut

Verder leren kijken. Je innerlijke wereld vertelt je wat je aan de buitenkant ziet.

Chakratherapeut

Energie herstellen, het welzijn bevorderen en het zelfhelend vermogen stimuleren.

Shiatsu & Massage therapeut

Lichaamswerk gericht op het bevorderen van ontspanning en het verbeteren van het algemeen welzijn.

Wil jij samen met mij werken aan een blijvende oplossing voor jou?

Meer vitaliteit, fitheid en langer jong