Waarom Ilima

Meer dan alleen gezonde voeding

Gezonde voeding is één deel, maar hiermee alleen komen we er niet. Ons lichaam is iets complexer. Om het evenwicht te vinden en houden in ons leven, is er meer nodig.  Start eens elke ochtend met een positieve gedachten! Beweging, dan spreek ik niet meteen over een sportschool. Nachtrust? Stoelgang? Ik vergelijk ons lichaam vaak met een geweldig fabriekje. We stoppen er van alles in en toch blijft het maar draaien.

Tot we op een dag tegenkanting krijgen. Het zijn soms kleine signalen. Luister naar je lichaam, neem het serieus en doe er iets mee. Zo kan je veel sneller terug evenwicht brengen.

Inge Snellinx

Ik ben Inge, mama van een prachtige dochter Ameli en partner van Wim. Door gezondheidsklachten was ik genoodzaakt om mijn voedingspatroon en leven aan te passen. Na een zoektocht, ging er een nieuwe wereld voor me open. Mijn ongemakken waren signalen van mijn lichaam en door daar bij stil te staan, besef je pas hoe complex en geweldig je lichaam is.

De interesse was zo groot, dat ik ben gaan studeren en dat doe ik nog steeds. Mijn kennis en ervaringen wil ik graag met je delen. Samen op weg naar een gezond leven! Vegetarische voeding is mijn specialisatie. Het is belangrijk om goede vervangingen te gebruiken. 

Ilima niet zomaar een naam

Ik ben gestart vanuit de naam Ameli, omgekeerd Ilema. Verder gekeken zag ik de I van Inge en Lima betekent de Mythische godin van de ommekeer. Het past perfect bij mijn aanbod.

Ik wil graag jou de tools geven om een ommekeer in jouw leven te maken. Je zal zien dat een gezond leven veel gemakkelijker toe te passen is, dan je denkt. We hebben maar één lichaam dit leven, geef het alleen het beste! Geef jezelf een andere kijk op je innerlijke wereld. 

De sterkte van Ilima

Traject op maat gemaakt

Het Ilima An In concept werkt op maat. We overlopen alles stap voor stap, om jouw doel te bereiken. En niet alleen bereiken, maar ook behouden. Het is een manier van eten en leven voor de rest van je leven.

Geen chemische brol

We gaan voor natuurlijke producten, liefst BIO. Groenten, fruit, puur vlees, pure vis, noten, zaden hebben geen etiket nodig. We kunnen er zoveel combinaties meemaken. De natuurlijke energetische verzorgingsproducten kunnen het compleet maken voor de buitenkant.

Duidelijk en overzichtelijk

Het Ilima An-In concept werkt in een stappenplan. Elke keer voegen we een stapje toe aan jouw gezonder leven. Ik vraag geen onmogelijke dingen. De stappen worden op maat geadviseerd.

Degelijk en betaalbaar

Het Ilima An-In concept is een betaalbaar concept, dat je levenslang kan toepassen. Het zal je bewuster maken en gezonder, energieker door het leven begeleiden maw een goede investering voor je eigen gezondheid.

Gezond leren eten en weer genieten?

Een totaal concept voor jouw gezond leven

Ilima in Hees geeft workshops voor volwassenen volgens de Sanamethode en voor kinderen met als hoofdthema gezonde voeding, in combinatie met het BIOK ijsbergpakket.
Het Ilima An-In concept is een totaal concept voor gezonde voeding, beweging, mind set, huidverzorging, lymfedrainage en lichttherapie. Een Andere kijk op je Innerlijke wereld.

Contactinformatie

Heesstraat 40
3740 Hees - Bilzen
info@ilima.be
0475776259