Workshops voor kinderen

Tijdens de workshops voor kinderen, in een klein groepje, maakt je kind spelenderwijs kennis met een gezonde leefwijze : gezonde voeding, beweging, bewustwording. We gaan actief aan de slag! Elke workshop heeft een ander hoofdthema.
Er wordt voornamelijk gebruik gemaakt van Biologische ingrediënten, pure grondstoffen en seizoensgebonden. Op ontdekking met echte voeding, zonder pakjes en zakjes (toevoegingen, E-nummers).

Vind jouw kind groenten niet lekker? Of kiest hij/zij altijd voor dezelfde groenten? Blijven de groenten meestal op het bord liggen?
Water drinken, liever niet… 
Tijdens de workshops ga ik samen met de kinderen ontdekken, dat groenten lekker zijn. Dat je ze kan eten met een glimlach. Dat water drinken (met een natuurlijk smaakje) heerlijk is. En dat het ook kan zonder witte suikers…

Workshop voor kinderen

Kleur je dag!

Ken je de kleuren van de regenboog? Welke fruit en groenten zetten we erbij? Eten we de verschillende kleuren?  Vinden we ze lekker? Als kleurenchef ontdek je lekkere gerechtjes met verborgen groenten/fruit. Laat je verrassen.
De recepten krijg je mee naar huis, om ze nadien thuis nog eens te maken.
Een gezonde leefwijze is meer dan alleen voeding. Kleuren vertellen je veel… De rest ga ik nog niet verklappen. Kom het ontdekken tijdens de workshop!

2020

Workshop voor kinderen

Wat heeft Zita en Job te vertellen?

Job woont aan de Noordpool en houdt van lekkere dingen. Zita woont aan de Zuidpool en is veel bewuster en weet dat het belangrijk is om ook gezonde dingen te eten.

We gaan samen op ontdekking met Zita en Job, dat er gezonde, lekkere tussendoortjes en drankjes bestaan. Kom jij mee op avontuur?

2020

Wens je een persoonlijke afspraak voor jouw kind

Is een workshop niets voor jouw kind en wil je liever een persoonlijke afspraak? Dat kan.
We gaan samen kijken welke haalbare aanpassingen kunnen gebeuren.
Stap voor stap op weg naar een gezondere leefwijze, die we met veel plezier willen en kunnen toepassen.